Tillsammans ska vi göra en bra kommun bättre!!!

Det är och har varit vår devis sedan partiet startades. Tillsammans, det är ju vi och alla ni som bor och verkar i kommunen. Vi som arbetar i partiet vill ha er med på tåget och har därför omgrupperat oss lite. Vi kommer att försöka synas och höras lite mer och kommer att försöka behålla och även utveckla den direktkommunikation vi tidigare haft med er väljare.
Vi är ett parti som står utanför den traditionella blockpolitiken och det kommer vi att fortsätta vara.

Vi ser oss hellre som en brobyggare mellan blocken för att få så breda politiska lösningar som det bara går. Hos oss ska också den enskilde människan kunna få sin röst hörd.

Bygdepartiet kommer aldrig att gå från tanken att alla invånare i vår kommun ska ha det bra. Det innebär att vi måste värna om livet i våra unika och vackra byar också, inte bara det som finns centralt, dock utan att glömma bort att vi har ett centrum. Man ska kunna bo där man vill bo, utan att känna sig åsidosatt av politiker och tjänstemän.

Här på hemsidan bör du finna det du vill veta om Bygdepartiet. Är det något du saknar eller vill veta mer om så är det bara att höra av dig till någon av oss som finns presenterade på sidan. Kontaktuppgifterna till oss hittar du också här.

En Facebooksida har också startats, allt för att ni ska kunna nå oss lättare. Sök på ”Bygdepartiet i Leksand” så hittar ni dit.

Delar du våra tankar så är du hjärtligt välkommen som medlem hos oss. Hur du gör för att bli medlem hittar du under fliken ”bli medlem”. Vill du engagera dig eller bara lyssna på oss så är du välkommen till våra medlemsmöten som vi försöker hålla ett i månaden. Alla medlemmar får en kallelse hemskickad innan dessa möten.


Väl mött

Gunnar Fälldin, ordförande.